Resultaten voor mazoutexpert

mazoutexpert
Centrale Verwarming Peeters Welkom.
Wij zijn gehabiliteerd aardgasinstallateur alsook een mazoutexpert. U kunt ook bij ons terecht voor het installeren, keuren en certifiren van uw mazouttank. Wij helpen u te besparen op uw stookkosten via advies voor een aangepaste regeling weersafhankelijk of modulerende thermostaten, het correcte vermogensbepaling van uw stookketel en scherpe prijszetting voor het plaatsen van een geschikte ketel.
Tielens Benny Verwarming Sanitair.
Zaakvoerder: Tielens Benny. Adres: Weg naar de Grauwe Steen 112. Tel: 011 / 57 30 55. Fax011: / 57 25 51. GSM0475: / 78 4132. Reg nr102 501. BTW nr BE 0464 207 158. Lambrechts partner installateur. Atag Select Dealer.
mazoutexpert Informazout.
MazoutExperts to the rescue! Een mazoutinstallatie vraagt niet veel aandacht of werk, is veilig en garandeert je. Op zoek naar een MazoutExpert? Hier kun je terecht. De inhoud van je stookolietank opvolgen kun je zelf, maar voor onderhoud en eventuele pannes heb je.
GOSSEYE Uw klimaat op maat Mazout Tank Label.
De MazoutExpert, zorgt ervoor dat het bij u thuis gezellig warm blijft, want hij houdt uw mazoutverwarming tip top in orde. Als ketel/brander specialist weet hij alles over Optimaz ketels, het kwaliteitslabel voor hoogrendementsketels waarmee u tot 30% kunt besparen op uw brandstoffactuur.
Werken met de juiste vakman: de MazoutExpert Informazout vzw Livios.
bookmark_border Bewaar artikel. Een kwalitatieve installatie vereist een kwalitatief vakman. De MazoutExperts zijn ervaren stookoliekenners waarbij twee specialisaties gelden.: Zij worden steekproefgewijs gecontroleerd en moeten voldoen aan een aantal administratieve en scholingsvoorwaarden. Wat is een MazoutExpert? Vind een MazoutExpert in uw buurt.
ServicePlus bvba.
MazoutExpert Technicus van Informazout. SV: keuring van mazouttanks. Rescert certificaat biomassaketels: nodig om de klant premie te geven voor zijn biomassa-installatie. Rescert certificaat zonne-energiesystemen, sanitair warm water en met verwarmingsondersteuning: nodig om de klant premie te geven voor zijn zonne-installatie.
Mazoutexpert Kontich goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 2 resultaten voor mazoutexpert Kontich. 1 Van Herck Frans Zonen BVBA. Pierstraat 133, 2550 Kontich. Centrale verwarming Onderh. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 50 km. 2 Vandermolen Zn. Staatsbaan 254, 3210 Lubbeek.
MazoutExpert-label bestaat tien jaar Informazout.
Met andere woorden: een MazoutExpert. Een kwaliteitslabel met controles ingebouwd. Een MazoutExpert is een absolute stookoliespecialist. Als een firma zich aansluit bij het MazoutExpert-concept, dan houdt dit ook in dat de technici beantwoorden aan een aantal administratieve voorwaarden en de nodige opleidingen en bijscholingen volgen.
Verwarmingsketels op mazout.
Verwarmingsketels op mazout. U kunt ook kiezen voor een verwarmingsketel op mazout of met een andere benaming stookolie. Ook deze ketels zijn geƫvolueerd doorheen de jaren waardoor hun rendement hoog ligt. Een ander voordeel van deze ketels is dat u geen aardgasleiding nodig heeft.
Plaatsen nieuwe mazouttank 2300 liter, 3500 liter, 5000 liter in de tuin volgens VLAREM II.
Deze vzw kent het label toe in samenwerking met een onafhankelijk keuringsorganisme. Het optitanklabel kan tot 30 jaar worden verlengd, als de mazoutExpert de tank om de 10 jaar controleert en goedkeurt. De garantie geldt op de mogelijke gevolgschade bij defect.

Contacteer ons